Mijn winkel

NEOLOGISMENKIT

Een neologisme is een woord dat of uitdrukking die in een bepaalde taal nog niet eerder bestond

Tepelasfalt  Suikerwolf  Lavendelmoeder

Als dichter zijnde vind ik het leuk om nieuwe woorden te bedenken. Hoe rijker de taal, hoe beter. Daarom heb ik voor iedereen die ook graag nieuwe woorden creëert een kit gemaakt waarbij je nieuwe woorden kan samenstellen. Ik heb daarbij de combinatie van twee zelfstandig naamwoorden gebruikt maar je kan natuurlijk ook experimenteren met werkwoorden etcetera. Deze kit is een uitnodiging om zelf verder aan de slag te gaan.


Gebruiksaanwijzing:

Open de toolkit. Knip de ladder in stukjes. Leg twee losse woorden bij elkaar en creëer een nieuw woord. Gebruik de extra papiertjes voor je eigen nieuwe woorden. Sommige woorden zullen misschien al bestaan, puzzel dan even verder. Maak er een creatieve schrijfoefening van waarin je de nieuwe woorden gebruikt. Kijk of je neologismen vind die rijmen. Maak er een memoryspel van. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bestellen:

De kit kost 9,99 euro inclusief verzenden. Stuur mij een mail met je adresgegevens en ik stuur je mijn rekeningnummer en de kit komt zo snel mogelijk jouw kant op!

rinskekegel@gmail.com