Over mij

Schrijver en dichter

Schrijver van poëzie en kort proza. Ik heb in verschillende literaire bladen publicaties gehad, waaronder Revisor, het Liegend Konijn, De Gids en Op Ruwe Planken. Op dichtsite Meander is een interview met mij te lezen. Ook is er een interview te beluisteren over mijn schrijverschap op de podcast van De Vorlesebühne.

Mijn werk is in verschillende verzamelbundels gepubliceerd. Waaronder ‘Dichters uit de bundel; De moderne Nederlandstalige poëzie in 400 gedichten.’ Samengesteld door Chretien Breukers en Diewertje Mertens.

Ik won verschillende literaire prijzen. Ik was een tijdlang Dichter bij de Dag bij het radioprogramma Dit is de Dag op radio 1 van de E.O. Waarbij ik live in de uitzending een gedicht op maat maakte.

Ik heb op veel literaire festivals opgetreden waaronder Dichters in de Prinsentuin en Onbederf’lijk Vers

Ik heb tot nog toe vier boeken geschreven die uitgegeven zijn. Drie poëziebundels en een boek over taaldieren.

Mijn pad naar bewustwording

Al sinds ik een pen kan vasthouden, schrijf ik. Het begon met dagboeken om de indrukken van de dag te verwerken en het is uitgegroeid tot professioneel schrijverschap van, voornamelijk, poëzie.

Naast het schrijven heb ik mij de afgelopen jaren bezig gehouden met bewustwording en is de natuur daarin mijn leidraad geworden.  Een tocht langs reiki, sjamanisme, hekserij en nog veel meer, hebben me uiteindelijk bij het taoïsme gebracht. ‘Wij zijn natuur’ is daarvan de rode draad.

Door mijn achtergrond als professioneel trainingsacteur ben ik zeer bedreven in feedback geven, reflecteren, de juiste vragen stellen en afstemmen. Ik ben nuchter, duidelijk en helder.

Mijn workshops vinden plaats in de natuur en/of zijn geïnspireerd door de natuur.

Taoïstische meditaties en bewegingsvormen om de creativiteit te laten stromen, maken deel uit van mijn activiteiten.

Zelfliefde, dankbaarheid en creativiteit vormen de essentie.  Het proces zelf is waar het om gaat.

Coaching

Naast mijn groepsactiviteiten is het ook mogelijk om bij mij individuele schrijfcoaching te volgen.

Ik noem dat zelf liever ‘inspireren’.  

Dat kan zowel in het teken staan van zelfontwikkeling op het gebied van persoonlijke groei, als in het teken van je literaire werk als dichter. Mijn specialisatie is poëzie.

Als het om persoonlijke groei gaat en je wilt helderheid op een levensvraag dan doe ik dat het liefst door middel van een schrijfwandeling, helemaal afgestemd op jou.

Mail me als je meer wilt weten: rinskekegel@gmail.com

Gedichten op maat

Ook schrijf ik gedichten op maat voor particulieren en bedrijven. Ik kan live meeschrijven met een evenement, maar ook voor een speciale gelegenheid zoals een pensioen, huwelijk, uitvaart, een gedicht op maat schrijven dat geheel is afgestemd.  Ik kan dit live komen voordragen en ben heel goed in het overbrengen van emoties en afstemmen op de ontvanger.

Mijn voordracht is helder, doorleefd en in contact met de ontvanger.  

Prijs op aanvraag.

Alles wat ik doe staat in het teken van:

Veiligheid, aandacht en een vleugje humor.